Coachning 

Vill du utvecklas som person, stärka din självkänsla och nå dina mål?
Vill du utvecklas i din roll som ledare? Vill du nå dina hälsomål?
Vill du få gruppen du leder eller ingår i att fungera ännu bättre?

 

Jag heter Cecilia Fredriksson och arbetar som terapeut, coach och Yogalärare. Jag är KBT, Kognitiv Beteendeterapeut & Samtalsterapeut med grundutbildning i psykoterapi och coach. Genom vägledande samtal hjälper jag individer och grupper att sätta upp mål och nå dem på ett sätt som skapar hållbara resultat.

Varmt välkommen!

/CECILIA

Bokas via cecilia@stilla.care eller 0702 - 411996 

NÅ DINA MÅL, HUR DE ÄN SER UT...

Coaching handlar om att hjälpa människor att utveckla sig själva. Det är en professionell samtalsmetodik som hjälper dig att tydliggöra och nå uppsatta mål, skapa resultat och förverkliga visioner såväl yrkesmässigt som privat. Det handlar också om att ge dig nya insikter och öka din motivation. Detta görs genom öppna, kraftfulla frågor, aktivt lyssnande, feedback och handlingsfokuserat lärande. Coaching är inte terapi eller rådgivning utan handlar om att hjälpa dig att ta reda på vart du vill, hur du ska komma dit och hur du ska hantera eventuella hinder som kan uppstå längs vägen.

SÅ GÅR DET TILL

Vi börjar med ett första samtal då vi tittar närmare på din situation och vad du vill ha hjälp med. Utifrån det tittar vi på hur ett kommande samarbete skulle kunna utformas.

Därefter ägnas samtalen åt att tydliggöra mål och skapa handlingsplaner för att nå dem samt följa upp din utveckling. Samtalen är 45 min långa. Jag erbjuder enskilda samtal, paket om fem samtal eller årsabonnemang då du får obegränsat antal samtal under ett år. Samtalen sker genom fysiska möten, telefon eller den digitala plattformen Zoom.

OBS! Hund (snäll Cockerpoo) finns ibland på kontoret så säg till om du är allergisk eller hundrädd.

Välkommen till mig, Cecilia!
Tidsbokning cecilia@stilla.care, 0702 - 41 19 96

För att se vad som mer erbjuds klicka nedan:

Boka tid

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev