PT-Yoga, Personlig Yogaträning

För dig som vill ha en fullt personlig yoga-träning och inte vill eller har möjlighet att gå på våra grupp-pass, erbjuder vi Personlig Yogaträning. Vi människor är väldigt lika varandra i grunden – vi upplever alla glädje, sorg, ångest, välbehag, oro, lycka – men vi är ofta väldigt olika i våra kroppar. Din unika kropp bär sitt eget bagage av skador och upplevelser, och påverkas fortsatt av det du gör just nu: Kanske sitter du mycket, springer mycket, har problem med axlarna, ryggen, är utmattad eller gravid?

På våra personliga yogalektioner så hittar vi sätt att möta just dina behov. Vi fokuserar på din kropp, din lust, din ork, dina utmaningar, på ett sätt som det inte alltid finns utrymme för på yogalektioner i grupp. De konkreta kunskaper du får med dig efteråt gör att du kan börja välja din egen väg och dina egna variationer i yogan – både på gruppklasserna och i din hemmapraktik. På så sätt blir yogan mer välgörande, stärkande och rolig för just dig.

Första gången pratar vi igenom dina önskemål. Därefter planeras kortsiktiga och långsiktiga mål att jobba emot. Hänsyn kommer tas till sömnvanor, stress, övrig träning, arbetssituation och även mentala aspekter. Vi arbetar alltid mot en helhetssyn.

Vem kan gå på personlig yogaträning?

Hos oss är du välkommen på personlig träning i yoga vare sig du är nybörjare eller erfaren, gammal eller ung, smidig eller stel. Det enda du behöver är en önskan om att komma lite längre i ditt yogande och att lära känna just din kropps behov. Personlig yogaträning kan till exempel vara för dig som…

  • Vill utveckla dig inom en specifik yogaposition, t.ex. handstående, huvudstående eller djupa bakåtböjningar.

  • Är eller har varit utmattad och vill lära dig känna av hur kroppen mår, var gränserna går, och vad du egentligen orkar.

  • Vill stärka upp kroppen och samtidigt ta hänsyn till dess behov.

  • Är ny för yoga och vill lära känna din kropp och de enklare ställningarna innan du känner dig bekväm med att börja på yogaklasser i grupp.

  • Är gravid eller nybliven mamma och vill anpassa din yogapraktik till den växande magen, eller hitta tillbaka till de djupa magmusklerna efter förlossningen.

  • Inte har tid att gå på yogaklasser i grupp och därför yogar hemma, men behöver en boost av inspiration och kunskap och hjälp att arbeta rätt i ställningarna.

 

Ett pass är 60 minuter långt och anpassas helt till dig och dina unika förutsättningar och behov, personligt Yogaprogram ingår.

1 gång, 60 min, Pris 690 kr

3 ggr á 60 min, Pris 1970 kr (5% rabatt)

5 ggr á 60 min, Pris 3105 kr (10% rabatt)

10 ggr á 60 min, Pris 5865 kr (15% rabatt)

 

PT-Yoga med Ayurvediska råd/personligt program, 1 gång, Pris PT-Yoga, 890 kr, 60 min

PT-Yoga med Ayurvediska råd/personligt program, 5 ggr á 60 min, 4000 kr (10% rabatt)

 

LIDKÖPING, BOKA HÄRså hör vi av oss för att boka in en passande dag och tid, eller maila/ring oss. 

MARIESTAD, BOKA HÄRså hör vi av oss för att boka in en passande dag och tid, eller maila/ring oss.E-mail Lidköping: info@yoga-centrum.se, tele: 0723-10 59 24

E-mail Mariestad: mariestad@yoga-centrum.se, tele 0702 - 41 19 96
 

Välkommen!
 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev