WorkShop Restorative & Yoga Nidra

Tillåt dig att under 2 timmar varva ned, vila och få ny energi genom dessa långa sköna återhämtande positioner (5-20 min). Vi avlastar kroppen med hjälp av så kallade ”props” (bolster, kuddar, filtar, block) för att ge kroppen maximal förutsättning för återhämtning och på ett djupare plan slappna av. Klassen avslutas med en guidad meditation/djupavslappning, Yoga Nidra, som utförs liggande i Savasana för att ytterligare stilla kropp och sinne. Inga förkunskaper krävs för att delta på detta pass.

Veronica som kommer från Mariestad bor numera i Stockholm är utbildad yogalärare och har sedan drygt 10 år tillbaka praktiserat yoga och undervisat. Veronica fokuserar särskilt på de lugna formerna såsom lugn inriktning av Hatha Yoga, Yinyoga, Restorative och Yoga Nidra då det finns ett stort behov av att hitta balans från allt det aktiva, ”görandet” och få tillåta sig att bara vara, återhämta sig och att tillåta läkning. Hon undervisar inomhus och utomhus och på flera center runtom i landet. Veronica är även utbildad Landskapsvårdare och värnar naturvårdande åtgärder, biologisk mångfald och för att bevara gamla hantverk och sätt att hävda marken och jorden.

Plats: YogaCentrum Mariestad, Esplanaden 1, våning 4

Dag: 27 mars 2021

Tid: 12:30-14:30 eller 15.00-17.00

Investering: 320 kr Om du även vill delta på Hatha Flow på fm (värde 220kr) betalar du 500 kr för båda klasserna och anmälan ska då ske på båda Workshopsen.

Restrektioner Covid 19, Max 12 deltagare, inga sjukdoms eller förkylningssymtom.

BOKAS HÄR!  

Varmt Välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev